Maç izliyorum top ömerin ayağında spiker t** diyor.  kaç yıldır bu işin içindeki insanlar yani bu kadar para ödeyip izliyoruz aldığımız hizmet bu.  ben adamları ayakkabısından tanıyorum o adam statta gördüğünü tanıyamıyor.

Sözde günlerce çalışıyor maça hiç inandırıcı değil sakat olan adamı söylediğini bile gördüm sağ olun. Ayrıca şu kamera acılarını düzeltmeyi planlıyor musunuz? Bazen kenarlarda ne olduğunu göremiyoruz da ayrıca başka bir şikayetimiz kamera acıları.

(0) (0)
kingaragorn 28.07.2020 09:31

1-Spikerleriniz çok kötü. 2-maç çekimleriniz çok kötü. 3-Spikerlerinz gereğinden fazla konuşuyor ve yabancı futbolcuların isimlerini hep yanlış telaffuz ediyor. 4-Maç oynanırken yönetmen alakasız şeyleri ekrana getiriyor ve bu size Epey abone iptali olarak yansıyor. 5-Spikerlerinizin ses tonu çok itici ve sanki radyodan maç anlatıyorlar, oysa ki televizyon anlatımı radyo gibi değil. Spiker öyle bir anlatıyor ki yani maçı dahi sessiz seyretmek istiyoruz. 6-Türkiye'de para kazanmak ve kalıcı olmak istiyorsanız yeni spikerler ile yola devam edin ve spikerlerinizi bir eğitimden geçirin iki de bir futbolcuları isim ve soy isim ile telaffuz etmesinler zaten yanlış telaffuz ediyorlar. Yönetmenizi de değişin yorumcularınızı da değiştirin.
(0) (0)
felistigris 28.07.2020 09:32

Çoğu lig maçlarını izleme fırsatı buluyorum. Tespit ettiğim çok önemli bir konu var. Büyük takımların oyuncuları gol attığı sırada speaker adeta kendini yırtarcasına golü izleyicilere sunmakta... Fakat Anadolu takımlarından gol gelince en ufak bir heyecan duymaksızın normal pozisyon anlatır gibi anlatıyorlar. Bein'e para verenler sadece büyük takımlar için para vermiyorlar... Taraflı sunucu çok tehlikeli!
(0) (0)
haluxxx 28.07.2020 09:32

len oyuncuları tanımadan maç mı anlatılır allah iyiliğinizi versin
(0) (0)
Real59 28.07.2020 13:00

bi keresinde sabah spor gazetelerini okuyan bir spiker Rıza Çalımbay diyeceğine saatlerce "Çamlıbay" diye okumuştu (demek tanımıyordu bilen bi kişi böyle bir hata yapar mı?) hadi o tanımıyor ya rejidekiler kameramanlar? bu kadar mı dalgın olursunuz bi kişi bile düzeltmez mi?Şaşkınlıkla seyredip gülmüştük ne yapalım
(0) (0)
minis 30.07.2020 08:31

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol