Ağustos 2020 de Lig TV ye abone oldum. Bayi tarafından onların arayıp bana teklif sunmaları sonucu onayladım. Aradıklarında özellikle sporun yıldızı paketini söylememe rağmen o esnada onaylayıp daha sonrasında bu paket 3 ay dolduktan sonra kapandı ve dizi paketleri açık kaldı.

Müşteri hizmetlerini aradığımda kendileri şikayet aldı ve haksız biz çıkarıldık bayiyi aramalarımda ise telefonlar açılmıyor. Defalarca sordum spor paketi diye onaylandı şimdi bu sorunlar oluyor.

2 üyeliğimi de iptal edeceğim taahhüt olduğu için ekstra para isteniyor.

(0) (0)
CaglayanWade 12.11.2020 12:12

Digiturk firmasına 28.08.2020 tarihinde 1016619044 üye numarası ile üye oldum. Fakat ben Digiturk'ü arayıp kendim herhangi bir şey talep etmedim bana kampanyalar hakkında bilgi vermek için kendileri ulaştılar. Kendileri arayıp ilk 3 ay tüm TV kanalları hediyemiz olacak 03.11.2020 tarihinden itibaren ise sporun yıldızı ya da dizi paketi ile devam edebilirsiniz 12 ay boyunca sabit 39 TL olduğunu söylediler. Ben Kasım ayında tekrar arayıp paket seçmem gerekiyor mu diye sorduğumda hayır şu anda ilk 3 aydan sonra devam edeceğiniz paketi seçebilirsiniz dediler. Ben bunun üzerine 3 kasımdan itibaren spor paketi ile devam etmek istediğimi açık bir şekilde ilettim. Fakat 03.11.2020 tarihinden itibaren spor paketi kanalları kapatıldı. Digiturk'ü arayıp olayı bu şekilde anlattım ve şikayet kaydı oluşturdum fakat tarafıma ses kayıtlarının dinlendiği sonucun olumsuz olduğu spor paketini talep etmediğimi kaldı ki zaten satış danışmanlarının tarafıma ilettiği gibi bir kampanyanın var olmadığı söylendi. Ses kaydının tamamını dinlediklerini inanmıyorum. Çünkü beni arayıp kampanya teklif eden müşteri temsilcisine en az 2-3 kez teyit ettirip Kasım ayından sonra aynı fiyat üzerinden spor paketi istediğimi çok açık bir dille ilettiğime %100 eminim. Bir önceki üyeliğim 5 sene önceydi yine çok sıkıntı yaşamıştım.
(0) (0)
nkarakaya 12.11.2020 12:12

Yeni üyelik yaptım Bein Sports maalesef sosyal medya üzerinden yapılan reklemlariniz ve bizimle iletişime gecen müşteri temsilcileri prim kazanabilmek için müşterilerine Yanlış yönlendiriyorlar doğru bilgi vermiyorlar. Bir pakete üye yaptılar bizi tüm Süper Lig maçlarını Şampiyonlar Ligi maçlarını 89 TL'ye faturalı bir şekilde izleyeceğimizi beyanı verildi. Bunun için ufak bir paketten 39 TL'den kampanyanızı başlattılar. Daha sonrasında 89 TL'lik pakete faturalı bir şekilde devam edeceğimi söylendi. Hiçbir yetkili sorunumuzu çözmedi. Ses kayıtlarında Sadece çok ufak ve bölüm incelenip yanlışlık olmadığı tarafımıza iletildi ben müşteri temsilcisinin adını soyadını verdim. İşten ayrılmış işten ayrılması benim mağduriyetimi gidermiyor. Bu arkadaşla yapılan görüşmelerin tamamını ses kaydını dinlenmesi gerekiyor. Tüketici Mahkemesi'ne de konuyu ileteceğim.
(0) (0)
birinsan 12.11.2020 12:13

Sizlerin dünya çapındaki büyüklüğünüz tartışılmaz bir gerçek fakat büyüklüğünüze yakışmayacak bir hadise yaşadım. 3 ay önce 08504809314 numaralı kampanya biriminizden Ö*** hanım tarafından arandım ve 39 lira olan paketten bahsedildi yanında da 3 kasıma kadar geçerli olan yıldız paket olacağı tarafıma bildirildi. Üyeliğimi yeni sonlandırdığım dan ve yüksek ücret veremeyeceğimden bahsettim. Ö*** Hanım 3 Kasım da kendisini aramamı ve kendi indirimini kullanarak aynı ücretle yıldız paketine devam edebileceğimi söyleyince kabul ettim ve üyelik başlattım. 3 Kasım itibari ile yukarıda belirttiğim numaradan ne Ö*** Hanım'a ne de yetkili bir şahısa ulaşamıyorum. 02124737373 numaralı merkez hattına şikayette bulundum fakat Ö***Hanım ile yaptığım yaklaşık 15 dakika lik görüşmemin sadece 30 Sn... lik kısmı olan paket içerikleri hakkındaki konuşma tarafıma iletiliyor. Konu hakkında en kısa sürede geri dönüş yapılmasını ve tarafıma taahhüt edilen paketin verilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları mercilerine başvuracağımı bilmenizi isterim.
(0) (0)
iillhhaann 12.11.2020 12:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol