
CNN Türk'ün Büşra Sanay ile yollarını ayırmasından sonra yaşanan gelişmedir. Kanalın yıllardır devam eden kültür sanat programı Afiş'in sunuculuğuna Berat Aşıcıoğlu getirilmiştir. Ayrıca Özel Sektör programını da kendileri sunacaktır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu:
İstanbul Ticaret Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun olmuş. İyi bari en azından iletişim fakültesi mezunu birini getirmişler. Yoksa felsefe, sosyoloji, iktisat okuyup sunucu olan çok tip var. Ya da sırf güzel diye sunucu-spiker yapılan mankenler. Alın size manken gibi kadın işte.
Başkent İletişim Akademisi Diksiyon ve Spikerlik'te sunuculuk eğitimi almış hatta derece yapmış. Ben kendisini Cem TV'deki haber bültenlerinde görüyordum. Büyük bir sıçrama yapmış, tebrikler.
Cem TV'den önce TVEM'de muhabirlik ve sunuculuk yapmıştı. Yalnız sarı saç sanki daha çok yakışıyordu. Görürse yorumumu dikkate almasını tavsiye ederim :)
Ses tonu kültür sanat programı için kulağa gayet hoş geliyor. Bakalım, göreceğiz neler yapacağını.