Atiye dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Beren Saat'in, dizide Mehmet Günsür ve Metin Akdülger ile olan sevişme sahnelerini, kadına şiddet sahnelerine karşı savunmasıdır.

"Kadehin daha dikkat çekici hale geldiğini düşünüyorum. Yumruk sahnesi değil de yakınlaşma sahnesi sansürleniyor. Biri öfke, biri sevgi... Bir şeyi örteceksek öfkeyi örtmeliyiz. Mesela birtakım önlemler alınmaya çalışıldı. Tüketimi azaltmak için kadeh buzlandı ya da içki fiyatları yükseltildi. Ama biliyor musun insanlar evde rakı üretir oldu. İçen insan vazgeçmedi. Benim çocukluğumda gece yarısından sonra erotik yayın başlardı, şimdi yazarlar, "Öpüşme sahnesini yazsak mı yazmasak mı?" diye düşünüyor. Ama insanlar sevişmeye devam ediyor. Tüm dünyada cinsel ilişkiye girme yaşı düştü. Demek ki baskıyla hiçbir şey çözülmüyor, olaylara başka taraflardan bakılmalı."

(0) (0)
delucia 31.12.2019 09:15

Sanatın maskesine sığınarak günahı yok sayamazsın beren hanım. Evet şiddet sahneleri de olmasın ama bunu bahane etmek müstehcen sahneleri meşrulaştırmıyor. Hele ki sen evli barklı bir kadınsın, hiç yakışmıyor.

(0) (0)
aohell 31.12.2019 10:10

Beren Saat evli de Mehmet Günsür değil mi? Onun da eşi, çoluğu çocuğu var ama bu onların mesleği. Sizin gibi art niyetli değiller. Rolünü yapıyor, parasını kazanıyor. Bu tip sahneleri görmezden mi gelelim yani? Toplumumuzda yok mu bunlar? Böyle anların da canlandırılması gerekiyor bazen

(0) (0)
eminyanoflago 31.12.2019 10:12

Kimse kusura bakmasın, böyle sahneleri ailemden birisinin oynamasına müsaade etmem. Bizim gelenek göreneklerimizde terbiye, edep sınırları var. Bunlardaki rahatlık, yabancıları örnek almakla ortaya çıkan bir yozlaşma.

(0) (0)
mooniron 31.12.2019 10:16

Güney Kore dizileri de dünya genelinde popülerleşti ama onlar toplumun ahlak kuralları konusunda çok hassas davranıyor. Ses getirmek için illa soyunmak gerekmiyor yani. Ama bizde kural olmuş bu. Dizilerde de şarkı kliplerinde de hep bir açıklık

(0) (0)
felistigris 31.12.2019 10:20

bu insanlar profesyonel oyuncular beren saati tanımasa kimse umursamaz naptığını 

(0) (0)
Fatih7er 31.12.2019 20:17

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol