
BJK TV sunucusu Selen Yakıcı, "Şikeci Galatasaray. Mayıslar sizin değil, hakemler sizin." şeklinde bir tweet atınca; GS TV sunucusu Nazlı Öztürk "Selen şikeci diye ithamda bulunduğun kulübün kanalında çalışmak için takla attığın günleri çabuk unutmuşsun, ben hatırlatayım dedim. Galatasaray büyük taştır dikkat et altında kalma." diyerek cevap verdiği ve sonrasında da daha da çirkinleşen mevzudur.
BJK TV sunucusu Selen Yakıcı, Öztürk'ün görevine Arda Turan ile ilişkisi vasıtasıyla girdiğini söylemiş. Bunu gören Öztürk, ise adeta ateş püskürüp Yakıcı'nın Turan göndermesine, "Senin ne yollardan geçtiğini cümle alem biliyor." şeklinde seviyeyi daha da aşağıya çeken cevabı vermiş.
Bu spor spikeri kızlardan korkulur, başarı ve ünlü biriyle evlenmek için yapmayacakları şey yoktur bu şirretlerin.
guclup arkadaşım evet geneli öyle ama istisnalar da yok değil dolayısıyla mesleğini temiz bir şekilde yapanları da itham etmemek gerek. hepsi için aynı şey söylenemez.