Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, Instagram'dan bornozlu pozunu paylaşarak takipçilerine teşekkür etmesidir.

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, şu sıralar Fox TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veriyor.

Dizide gösterdiği başarılı performansı ile göz dolduran Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile güzel gelen reytinglerin keyfini yaşadığını göstermiş. Baraj dizisinde Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk ile başrolü paylaşan oyuncu, hem Baraj dizisinin reytinglerde üst sıralarda yer alması hem de takipçi sayısının 2 milyona ulaşması nedeniyle takipçilerine teşekkür ettmiş.

Bornozlu seksi pozuyla takipçilerini adeta mest eden Yılmaz, binlerce beğeni ve iltifat içerikli çok sayıda yorum almış. Oyuncu, "Güne hem 2 milyon hem de güzel reytinglerle uyanmak!! Süpersiniz, teşekkür ederiz" diye yazmış.

Çok beğeniyorum ya hemde başarılı bir oyuncu. Kırgın çiçeklerde bile aşırı masum ve narindi hala da öyle.

(0) (0)
Aysgegul_ 26.03.2020 11:47

çok tatlı biri ya

(0) (0)
bengü 26.03.2020 12:02

dizi boka sarar gibi geliyor bana

(0) (0)
celil 26.03.2020 12:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol