Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen Seren Serengil ile yapılan iftarda elinde rakıyla ortaya çıkmasıdır.

Beyaz TV’nin ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali herkesi şoke etmiş. Programlarında herkesi eleştiren, ramazanda alkol alan biri olduğunda bunu programlarında paylaşan ünlü ikili sosyal medyada olay oldular.

Ailecek bir araya gelen Seren Serengil ve Bircan Bali iftar yapmış. Ancak görüntüler sonrası "böyle iftar olur mu?" yorumları yağmış.

Serengil’in çektiği videoda Bali’nin eşi Ömer Gezen’in elindeki rakı herkesi şoke etmiş. Serengil "Karısının resimlerini çekermiş" notuyla bir video paylaşmış.

Videoda Bali ve eşi görünüyordu. Ancak herkes Gezen'in elindeki rakıya takılmış. Bali ve eşine bu paylaşımlardan sonra tepki yağmış.

Demet Akalın "şu canlı yayınlarda su içmeyin oruç herkes biraz saygı" demişti kadını rezil ettiniz. Şimdi de kalkmış milletin alkol içmesine ayaklanıyorsunuz. Size ne kardeşim kendi günahları kendi hayatları. İçerler yada içmezler kime ne. Ne öyle ne böyle hiç biri uymuyot size. Kendi günah ve sevaplarınızla ilgilenin siz milleti boşverin.

(0) (0)
yks 09.05.2020 11:18

haram haramm

(0) (0)
murat 09.05.2020 11:19

biri su içmeyin der kızarsınız biri rakı içer kızarsınız
(0) (0)
timuçin 09.05.2020 11:19

ramazan gelince herkeste bir imam moduna giriyor sanki siz çok normalsiniz

(0) (0)
nazlı 09.05.2020 11:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol