Geçtiğimiz yıllarda Beyaz TV'de katıldığı Beyaz Futbol programında Boşnaklara yönelik sarfettiği yakışıksız benzetme nedeniyle büyük tepki çeken ve sonrasında da kanal ile ilişiği kesilen Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeniden ekrana çıkarılması sonrası duyulan öfkedir.

14 Eylül Pazar Günü Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeniden aynı kanalda ekrana çıkması sonrası, sosyal medyada “Beyaz TV de bu sabah Boşnaklara Irkçılık Yapan Rasim Ozan Kütahyalı Ekranlardaydı Boşnak camiası olarak hiç bir yerde görmek istemiyoruz #BoşnaklarROKuİstemiyor” mesajı paylaşılmış.

Ayrıca, Kütahyalı’nın “Beyaz Futbol” programında yeniden yer alacağı iddiası üzerine de Boşnaklar, “Beyaz Futbol Program Sunucusu Ahmet Çakar ve Beyaz Futbol resmi sayfası ne demek istiyor? Biz Boşnaklara yönelik hakaret eden Irkçı Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbola mı dönüyor? Boşnak camiası olarak görmek istemiyoruz” açıklamasında bulunulmuş.

(0) (0)
Seppuku 14.09.2020 09:09

rasim ozan tam bir asalak valla ama boşnakları taktir ediyorum valla işin peşini bırakmıyorlar
(0) (0)
Slytherinella 14.09.2020 11:51

Bosnaklarda bokunu cikarmasin artik, sanki rok yasatmis bunlara o cirkin durumu. Roku hic sevmem ama bu durumda bir yere kadar. Adam bunun cezasini 2 sene ile cekti, gidin milliyetciliginizi baska bir konuda yapin. Bu sacma olayla daha da ugrasmayin, siz ugrastikca o cirkin soylem unutulmuyor ✋
(0) (0)
Rokend 15.09.2020 13:55

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol