Buket Aydın Kanal D Ana Haber'deki görevinin yanında bir de aynı yayın grubuna bağlı CNN Türk'te "40" adlı bir program yapıyor. Konuklarını köşeye sıkıştırıyor bazen ama yine de program keyifli geçiyor. İzleyen insan kolay kolay sıkılmaz yani. Hatta ana haberdeki sert mizacının aksine Buket Aydın'ın daha sempatik bir insan olduğunu görüyoruz.

Programın dün akşamki konuğu da baya ağır biriydi; AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterdiği TBMM Başkanı Binali Yıldırım.

Şimdi Buket Hanım, Binali Yıldırım'a öyle bir soru sordu ki, gerçekten terbiye sınırlarını zorlayan bir soruydu. Kendisine ne görev verilse kabul ediyormuş. Her denileni yaptığı için eleştiriliyormuş. Bir duruşu yok muymuş?

Yani Buket Hanım siz siyasetçi değilsiniz ki böyle bir soru sorasınız? Vatandaşın tepkisini eleştirisini kendisine soracaksanız da böyle mi sormanız gerekirdi? Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama bugüne kadar bulunduğu görevler, kendisine saygı gösterilmesi için fazlasıyla yeter. Kaldı ki hala Meclis Başkanı görevini yürütüyor.

Bir habercinin TBMM Başkanı'na "Duruşunuz yok mu?" diye sorması benim gözümde saygısızlık, terbiyesizliktir. Eminim ki benim gibi düşünen insanlar da mevcuttur.

(0) (0)
WHITECROW35 30.01.2019 13:55

Aslında kötü niyetle sorduğunu sanmıyorum. Saygısızlık yaptığını da düşünmüyorum. Kendisine yönelik eleştirileri sormuş kadın. Sansürlemeden, dobra dobra sormuş işte.

(0) (0)
Mavi Sovalye 30.01.2019 14:30

Gazeteci dediğin bu tür soruları soracak elbet ne var bunda anlamadım!

(0) (0)
DrDeli 30.01.2019 16:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol