Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programının bu sabahki yayınına damga vuran gerginliktir. Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile gazeteci Hadi Özışık Elazığ depreminin ardından yaşananları konuşurken karşı karşıya geldi.

Bülent Aydemir Kızılay'ın Ensar Vakfı'na 8 milyon lira bağışlamasını eleştirince Hadi Özışık da Aydemir'i konuya siyasi yaklaşmakla suçladı. "Elazığ'a kadar gidiyorsun güzel bir gazetecilik yapıyorsun. Ama döndüğünde bu ekranlarda şöyle bir ifade kullanıyorsun; 'Ben orada Elazığ Belediye Başkanı'nı görmedim.'... Yahu devlet orada!" diye çıkıştı.

Bülent Aydemir de öyle bir ifade kullanmadığını vurgulayıp Hadi Özışık'ı iftira atmakla suçladı.

Ebru Baki araya girmeye çalışsa da hararet dinmedi ikili arasında bir türlü. Hadi Özışık bu sefer gazeteci Serdar Akinan'ın "Elazığ'da enkaz altındaki bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişine kadar bekletildiği" iddiasını gündeme getirip "Böyle bir namussuzluk olur mu" diye eleştiride bulundu.

Bülent Aydemir araya girip Hadi Özışık'ın programı provoke ettiğini savundu. Deprem bölgesine gidip her şeyi gördüğünü, İçişleri Bakanı'nın yaptıklarını tanık olduğunu ve teşekkür ettiğini yineledi.

Provoke lafından sonra Hadi dayanamadı, aldı sazı eline, başladı cevap vermeye; "Üslubuna dikkat et. Ev sahibisin, gelen konuklar misafirdir. Kimse buraya programı provoke etmeye gelmez. Ayıptır, sana yakışmıyor. Biz buraya ayar yemeye gelmiyoruz. İlkeleri de, yayıncılığı da biliriz. Bülent Aydemir'in yaptığı saygısızlığı kabul etmiyorum, kendisini protesto ediyorum" diyerek mikrofonunu çıkardı ve yayını terk etti.

(0) (0)
uscelena 30.01.2020 14:54

Habertürk TV son dönemde yayın politikası mı değiştirdi ne yaptı. Artık sunucular ve yöneticileri daha tarafsız yorum yapmaya başladı son bir yıldır. Gelişme var

(0) (0)
crosnine 30.01.2020 14:58

Hadi Özışık programda biraz yalnız kaldı. Orhan Bursalı ve Bülent Aydemir fena araya aldı :) Orhan Bursalı araya girince Bülent'in avukatlığını yapıyorsun dedi ama aldı cevabını. Sen de devletin avukatlığını yapıyorsun dedi Bursalı

(0) (0)
gribeyin 30.01.2020 15:06

Bülent Aydemir'i tebrik ediyorum, sakınmadan çekinmeden söyleyeceğini söylüyor. Böyle cesur gazetecilerin sadece yönetici olarak kalmayıp ekranda söz alabilmesi önemli

(0) (0)
RamessesXII 30.01.2020 15:07

Hadi Özışık'ın siteleri internethaber (bkz) ve gazeteciler (bkz) hemen hedefe oturtmuş Bülent Aydemir'i :D Adam elindeki medya gücünü kullanıyor.

(0) (0)
mrlash 30.01.2020 15:09

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol