Sevilen sanatçı Bülent Ersoy, 1 milyon liralık konserine gitmek için yola çıkmış. Antalya'ya gideceğin uçağı kaçıran Ersoy, bu konudan şirket çalışanlarının sorumlu olduğunu söyleyerek İstanbul Havalimanı'nda kavga çıkarmış. Yaşanan gerginlik sonrası ise bazı şirket çalışanları ifade vermeye gitmiş.

Posta'da yer alan habere göre: konser programı için Antalya'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Bülent Ersoy'u, uçağının kalkmasına 10 dakika kala girdiği havalimanında tekerlekli sandalye hizmeti veren şirket çalışanları karşılamış.

Uçağa binmek için geç kalan Bülent Ersoy, uçağın kapı kapattığını öğrenince adeta deliye dönmüş. Uçağı kaçırmasından şirketin çalışanlarını sorumlu tutan Ersoy, çalışanlara hakaretler yağdırmış.

Olayın ardından bir süre telefonla görüşen Ersoy'un bu görüşmesinden sonra bazı şirket çalışanları savcılık talimatıyla ifade için karakola davet edilmiş. Sanatçının Antalya'da vereceği ve 1 milyon TL'ye anlaşmasını yaptığı konserini kaçırdığı için son derece sinirli olduğu görülmüş.

Uçak kalkmadan 2 saat önce havalimanında oluyoruz genelde. Bu normal halk için böyledir. Bülent hanım 10 dakika kala uçağa gitmiş. Burada sorumlu havaalanı çalışanları mı oluyor? Kızmak için bahane arıyormuş sanırım. Kaçırdığın 1 milyonluk konser de senin suçun, kusura bakma.

(0) (0)
sonelf 16.01.2020 09:53

Yaşlandıkça daha da aksi oluyor bu hanfendi. Milletin başına sanatçı diye çıkarılana bak..

(0) (0)
melissa 16.01.2020 10:42

Şımarlıklığa bak. Zeki Müren'den hiç mi ders almadın be kardeşim. Aynı dönemin insanıydınız bir de...

(0) (0)
lecter 16.01.2020 10:44

Nefret ediyorum bu kadından. Hep bu tarz haberlerle gündeme geliyor. Bi kere de iyi bir haberle adının anıldığını duymadım

(0) (0)
Hanzala2344 16.01.2020 10:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol