Yeni filminde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için teklif alan Ulusoy, Sarıkaya'yı veto etmesidir.

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Çağatay Ulusoy'a, dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan yeni bir proje teklif edilmiş. Dedikodulara göre yakışıklı oyuncu, Serenay Sarıkaya'nın son dönemde kariyerinden çok özel hayatıyla gündeme gelmesinin kendisine de zarar vereceğini düşünerek yapımcılara "Hayır" yanıtını vermiş..

Son yıllarda sadece iş hayatıyla gündeme gelen ve yaşıtlarına örnek bir hayat süren 29 yaşındaki genç oyuncuya başroldeki partnerinin de Serenay Sarıkaya olacağı söylenince kulislerde konuşulanlara göre Ulusoy, Sarıkaya'yla birlikte kamera karşısına geçmeyi kesin bir dille reddetmiş.

Başarılı oyuncu, Serenay Sarıkaya ile bir daha aynı projede yer almamaya kararlıymış.

Başroldeki ismin Çağatay Ulusoy olmasında kararlı olan projenin yetkilileri ise bunun üzerine Serenay Sarıkaya yerine başka bir kadın oyuncu arayışına girmişler.

Böylece Sarıkaya, milyonluk projeye veda etmiş oluyor. Bu arada Çağatay Ulusoy’un her ne kadar eski rol arkadaşını Instagram’da takip etse de Serenay Sarıkaya’nın olduğu davetlerede kesinlikle katılmıyormuş.

Valla çağtaycım hayatının en doğru kararını almışsın. Böyle bir isimle oynayarak kendini düşürürdün. Zaten medcezir'de bile sana bu kızı yakıştırmıyordum.

Sırf onun yüzünden izilemezdim dizini. Allahtan şimdi gönül rahatlığı ile izleyebilirim. 

(0) (0)
MYB 04.03.2020 17:20

bu kız sarıçiyan resmen ya çağtay kaç bundan kaç 

(0) (0)
457874 04.03.2020 17:24

Ay serenaya bunu yapma ya çok güzel çift oluyor sizden 

(0) (0)
Gürkan 04.03.2020 23:42

Kızın özel hayatı nelere mâl oldu be 

(0) (0)
Bordobereli 05.03.2020 08:09

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol