
Isparta'nın yerel kanalı Kanal 32'de haber sunan Mustafa Korkmaz'ın canlı yayında meydana gelen depremde korkmasıdır.
Dün akşam 19.30 sıralarında yerin 4,7 kilometre derinliğinde 2,7 büyüklüğünde deprem oldu kentte. O sırada haber sunan spiker depremi fark edilnce birden haber okumayı bırakıp ayağa kalktı, besmele çekmeye başladı.
Depremin şiddeti düşük ama insanı tedirgin ediyor her haliyle. Sarsıntı durunca da şunları söylüyor spiker bey:
"Ne yalan söyleyeyim bayağı korktum. Biraz daha sürse neredeyse hatim indirecektim. Yayında depreme yakalanmak böyle bir şeymiş. Kazasız belasız atlattık buna şükrediyorum. 2020 yılı felaketler yılı olarak tarihe geçecek."
bu adam acemi ya gözde atasoy'u hatırlayın kadına helal olsun ne güzel sunmaya devam etmişti korkmuştuu ama asla böyle tepki vermemişti
adam az kalsın altına edecekti