Ocak ayı azalan reklam nedeniyle pahalı dizilerin pek çoğu boşa masraf olmasın diye yayınlanmıyor. Bu dizilerden biri de Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun baş rolünün paylaştığı Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisi.

Dizi ocak sonuna kadar yayınlanmayacak yayınlanmasına ama beri taraftan da gerek kanal gerekse yapımcı bu süre zarfında seyircinin aklından silinmek veya seyirciyi başka bir diziye de kaptırmak istemiyor.

Durum böyle olunca da akıllarına bir hinlik gelmiş. O da şu: Efenim dizi yayınlanmayacak evet ama arada bir özel bölüm yayınlanacak.

10 Ocak perşembe günü ekrana gelecek olan bu özel bölümde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kadir Adalı karakteri ile Onur Saylak'ın canlandırdığı Veli Cevher karakterinin tanışmaları, birbirlerine güvenmeleri, sırlarını paylaşmaları, kardeş gibi olmaları ve her ne olduysa sonunda da can düşmanı haline gelmeleri anlatılacak.

(0) (0)
tuzlu_deli_bekir 10.01.2019 11:11

Bu dizi iyi başladı ama giderek kurtlar vadisi formatına girdi. Kıvanç da Onur da iyi oyuncular sadece bunların hikayesinin anlatılacağı bölüm çay kahve eşliğinde bir güzel izlenir.

(0) (0)
erkansmyrna 10.01.2019 17:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol