Çatı Katı Aşk dizisinin tanıtımlarının yayınlanmaya başlaması ile birlikte dizinin izleyiciler üzerindeki etkisinin ne olacağı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamasıdır.

Çatı Katı Aşk dizisinin 1.bölüm fragmanı Yeşilçam dokularının içine iliştirildiği müziklerinden ve toplu Aile buluşmalarından hemen anlaşılıyor. Tam da Yeşilçam teması olan iki nokta dikkat çekmiş. İlk olarak hem aşkı hem de umudu besleyen şarkılar, ikinci olarak da aile bütünlüğü ve aile olmanın getirdiği müthiş dayanışma… Yeşilçam filmlerinin ana iki teması aile ve umut üzerine kurulu olmasını da bu hissiyatı izleyicilere geçirmiş.

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in yer aldığı dizinin eğlenceyi, aile kavramını öne çıkarışını ve aşkın güzelliklerini ekrana yansıtacağı net…

Kanal D’de ilk bölümü 9 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk, sadece yaz ayında izlenecek bir dizi gibi durmuyor. Normal sezonda da böyle bir yapımın izleyiciyi çekme şansı yüksek. Tabii ki tek önemli nokta var. Senaryonun izleyicileri tatmin etmesi… Sıcacık hikayesiyle Yeşilçam filmi tadındaki romantik komedinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın yazdığı Çatı Katı Aşk’ın beklenenden daha başarılı olmaması için şimdilik bir sebep görünmüyor.

Tek sorun bence eşleşmleri doğru olmamış.. Ama onuda ilerleyen bölümlerde ne olup olmadığını görücez.

(0) (0)
bugrkn 19.06.2020 15:17

furkan andıç varsa o dizi tutar 

(0) (0)
jethro_tr 19.06.2020 15:17

valla ilk fragman çok güzel duruyor bence baya izlenir 

(0) (0)
cyberefe 19.06.2020 15:18

sadece aşk odaklı olmaması güzel olmuş. Bu tutar 

(0) (0)
guclup 19.06.2020 15:18

Eskilere ithafen gibi birşey olmuş bence baya tutar 

(0) (0)
mnterece 19.06.2020 15:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol