Daha önce görüntülenmemek için köşe bucak kaçan usta komedyen Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkayanın kameramanlardan kaçmamasıdır.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkını gözler önüne sermişler. Ünlü çift, yemek yedikleri bir mekanda küçük bir hayranlarının isteğini geri çevirmedi ve fotoğraf çektirmişler. Böylece, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya çifti yan yana görüntülenmiş. İşte, o fotoğraf;

Cem Yılmaz muhabirlerin "Sizleri beraber görüntülüyoruz" sözlerine "Evet, çok heyecanlıyız ayrı ayrıyken olan rollerimizi biliyorsunuz. Ben sinirli, Serenay biraz daha sakin oluyor. Şimdi rolleri değişeceğiz ve tam tersi olacak" demiş.

Muhabir arkdaşın haberine göre; İlişkilerinin nasıl başladığı sorusuna ise Yılmaz, "İlişkimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde başladı. Arkadaşlar hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Gördüğünüz gibi neşeli ve mutluyuz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" sözleriyle yanıt vermiş.

Muhabirlerin, eski sevgilileri Defne Samyeli ve Kerem Bürsin hakkındaki sorularına sinirlenen Cem Yılmaz, "Bu konulara girecekseniz olmaz. En neşeli röportajımız oluyor" şeklinde cevap vermiş ve her sevgilisine geleneksel olarak bir şarkı söyleyen Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya için aracına binerken Yalın'ın "Küçücüğüm her şeyim" şarkısını söyleyerek veda etmişler.

Defne Samyeli'yi sevmem ama bu kız onun tırnağı olamaz. O kadın donanımıyla, yaşadıklarıyla, zekasıyla bin kere ceket diker
serenay'a biri Boğaziçi mezunu biri kenarmahalle lisesinden, biri tırnaklarıyla, kültürüyle bir yerde, diğeri projeyle. Üzüldüm Defne'ye aslanı yine kediye boğdurdular.

(0) (0)
Suko 07.03.2020 11:33

Ceme bak sen hem güldür hem götür güzelim kızı

(0) (0)
ersin 07.03.2020 11:38

sıktı bunlarda he daha yeniler ama midem bulanmaya başladı 

(0) (0)
rıza 07.03.2020 15:28

defneyi mumla arayacaksın cem
(0) (0)
berfu 07.03.2020 15:28

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol