Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile yaptığı tatil sırasında, bahçelerinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan kişilere dava açacağını duyurmasıdır.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti havuz keyfi yaparken kameralara yakalanmışlar. Karantina süresince sevgilisi Cem Yılmaz'ın evinde kalan Serenay Sarıkaya'nın fazla kiloları dikkat çekmiş.

Mart ayından beri koronavirüs önlemlerine sıkı sıkıya uyan ve evden çok fazla çıkmamaya özen gösteren Sarıkaya ve sevgilisi Cem Yılmaz'la güneş ve havuzun tadını çıkarmış. Ancak güzel oyuncunun bu süre zarfından bir hayli kilo aldığı gözlemlenmiş.

Cem Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, magazin haberleri yayımladığını iddia eden bir internet sitesi ve sosyal medya hesabının adını vererek dava açacaklarını belirtmiş.

İlgili Twitter hesabının Yılmaz’ın evinin içinden ve bahçesinden görüntüler çekerek yayınladığı belirtilirken birçok sosyal medya kullanıcısı da Yılmaz’ı isyan ettiren Twitter hesabına büyük tepki göstermiş.

Şimdii gelelim asıl konuya.. Dünden beri konuşulan şey serenay'ın ne kadar kilo aldığı gibi konular. Acaba Serenay ultura fit bir görüntü verseydi yine dava açar mıydı Cem Yılmaz?? Ha bu arada böyle evden gizli bir şekilde görüntü alınması ve insanların rahatsız edilmesine de karşıyım.

(0) (0)
CENQUE 04.06.2020 11:31

ya neyin davasıı?? işleri bu

(0) (0)
Sedos81 04.06.2020 11:32

çok saçma o işini yapıyor bu yüzden para kazanıyor tabi gözetleyecek

(0) (0)
nhtctn 04.06.2020 11:32

bence kilo hallerinizi çekti diye dava ettiniz

(0) (0)
papahet 04.06.2020 11:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol