Bugün 20:30 seansına Tenet filmi için girdiğimiz salonda online olarak aldığımız biletteki koltuklara oturamadık gerekçe olarak sosyal mesafe için iki boşluk bırakarak satmaları gereken bileti fazla satmış olmaları söylendi.

Böyle bir dönem ve ortamda zaten korkarak gittiğimiz sinema salonlarına bir daha adım atacağımızdan emin değilim.

Ayrıca salonda çoğu kişi maskesiz oturuyordu ve hiçbir uyarı yapılmadı. Virüs derdine düşmekten filme zaten odaklanamadık. Böyle büyük bir şirketin bu gibi ufak şeylere daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence şu dönemde güvenle gideceğiniz temiz ve titiz salonlar değiller bilginiz olsun.

(0) (0)
uatumen 28.08.2020 12:20

Maltepe Piazza alışveriş merkezinde yer alan Cinemaximum şubesinde 20.08.2020 tarihi saat 15:00 da, film biletini henüz almadan, ailemle birlikte arkadaşımı beklemek için üst katta yer alan cafe/bekleme alanına gitmek üzere üst kata çıktığımda bilet kontrolü yapmakta olan personel biletimi sordu. Henüz biletimi almamış olduğumu söz konusu alanda bekleyip bekleyemeyeceğimi sorduğumda, ilgili kadın çalışan "biletiniz yoksa giremezsiniz burası sinema salonu bekleme salonu değil" gibi agresif bir ses tonuyla kaba bir şekilde cevap verdi. Müşterisi olduğum söz konusu sinema salonunu gördüğüm kaba davranış nedeniyle kullanmayı bırakmak istemediğimden ve bir daha böyle bir davranışla karşılaşmamak adına çalışanlara gerekli uyarıların yapılmasını ve müşterilerle nasıl konuşulması gerektiği konusunda gerekli eğitimlerin verilmesini rica ediyorum.
(0) (0)
RamessesXII 28.08.2020 12:22

Cinemaximum Forum Kayseri de 14.35 "47 metre derinde" filmine 2 kişilik bilet aldım. (Referans Kodu 0046*****95). Filmde olağan ara dışında 3 kez ve en az 15 er dakika filmde kesinti oldu. Daha fazla dayanamayıp salonu terk ettik. Uzun bir aradan sonra sinemaya gitmek istedik ve böyle bir durumla karşılaştık. Filmi bitirememiz de cabası oldu. Mağduriyetimizin giderilmesini ve Cinemaximum'a olan güvenimizin tazelenmesini talep ediyoruz!
(0) (0)
TCD 28.08.2020 12:22

abi bu dönemde hade işletmeci gözünü kararttı ve daha çok kazanmak için yasak masak dinlemedi diyelim siz neden böyle kapalı ve havasız bir ortama gidip film izlersiniz çok mü mühim o film evinde izle kardeşim netflix falan
(0) (0)
minervapallas 28.08.2020 12:41

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol