Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City-Real Madrid maçında İspanyol ekibinin giydiği pembe formadan yola çıkarak "Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki mesela Kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama benim şahsi düşüncem kadınlar futbolda olmamalı. Basketbol da bence erkek oyunu" şeklinde cinsiyetçi ifadeler kullanan beIN Sports spikeri Melih Şendil'in tepki yağmuruna tutulduktan sonra geri adım atmak zorunda kalıp özür dilemesidir.

Çalıştığı kanal beIN Sports ve aynı kanaldaki kadın spikerler de dahil medya dünyası ve kamuoyu tarafından yerden yere vurulunca aklı başına gelmiş, nasıl bir boşboğazlık ettiğini anlayıp şu açıklamayı yapmış ama niyetini, içini belli etti bir kere:

"Cinsiyet ayrimciligina her zaman kati bir sekilde karsi cikan beIN SPORTS Ailesinin yani sira,basta tum kadinlardan ve izleyicilerimizden dun aksamki 'Mac Sonu' programinda yaptigim niyetimi asan yorumlar nedeniyle kirgin olan saygin halkimizdan ictenlikle ozur dilerim."

(0) (0)
Dexter Morgan 09.08.2020 10:30

Dilindeki zehri akıtmışsın artık çok geç. O kadar kadın meslektaşın var aynı kanalda. Kim bilir onlar hakkında da neler düşünüyordun, ne gıybetler döndürüyordun kendi zihniyetindekilerle...
(0) (0)
eozen81 09.08.2020 10:51

Topa turlarlarsa tutsunlar dedin ama topa tutmaktan fazlası olunca seve seve özür dilemişsin bakıyorum da. bein sports, TFF, Galatasaray, Fenerbahçe... Tepkiler seni oradan kovdurana kadar devam edecek Melih efendi
(0) (0)
orumcekherif 09.08.2020 10:53

Vay be, adamcağız Türk erkeklerinin en az yarısının düşündüğü şeyleri söze döktü diye linç yedi. Sırf prim yapmak için bu düşüncede olanlar bile kınamış, helal olsun.

(0) (0)
t_luffy 09.08.2020 10:54

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol