CNN Türk'teki Mercek Altında programına konuk olan Doktor Mustafa Tamur'un koronavirüsle ilgili anlattıklarından sonra sunucu Buket Güler'in gözyaşlarını tutamamasıdır.

Koronavirüsün konuşulduğu sırada duygusal anlar yaşanmış. Canlı yayın konuklarından İstanbul Aile Hekimliği Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Tamur'un koronavirüse müdahale eden doktorların da tehlikede olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamayan Buket Güler, konuşmakta güçlük çekmiş.

Söze devam edemeyeceğini ve elini de gözüne götüremediğini söyleyen spiker, söze CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın devam etmesini istemiştir.

Doktorun halinden yine doktor anlıyor. Adam meslektaşları için nasıl üzülüyor. Bir de utanmadan doktorların maaşları tartışılır yıllardır. Paraya para demiyorlar diye. Doktorluğun ne kadar değerli bir meslek olduğu böyle acı olaylarda daha iyi ortaya çıkıyor maalesef. Hayat kurtarıyorlar. Canımız bir anlamda onlara emanet. Umarım doktorlara sahip çıkılır, eksikleri giderilir, güvence verilir. Hasta kurtarayım derken onlar hastalanırsa sistem gerçekten çöker. Çok ihtiyacımız var onlara. Buket abla sen de mahvettin bizi. Kendin ağladın bizi de ağlattın. Helal olsun vicdan sahibi insansın.

(0) (0)
sevalog 27.03.2020 15:31

benim bile gözlerim doldu

(0) (0)
müge 27.03.2020 16:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol