
CNN Türk haber spikeri Büşra Sanay'ın dün akşam sosyal medyadan duyurduğu İstanbul Havalimanı’ndaki bavul skandalıdır.
Büşra Sanay paylaşımında şöyle demiştir:
“Tam 45 dakikadır Yeni Havalimanın’daki bandın başında bavulumun gelmesini bekliyorum ben ve onlarca kişi. 3 kere durdu bant. Açıklama da yok! Ben saat 4’te işte olacağım. Hastası var yaşlısı var ki olmak zorunda değil. İnsanlar isyan etti ya bu nedir Allah aşkına!”
Avrupa'nın en büyük havalimanı diyorlar ama yeri ayrı sorun, içi ayrı sorun. Daha doğru düzgün eksikleri giderilmeden aceleyle açarlarsa olacağı bu.
Atatürk Havalimanı keşke kapanmasaydı tarifeli uçuşlara. Ulaşım açısından çok daha rahattı. Hem o kadar ağaç da yok edilmemiş olurdu, yazık günah şu insanlara.
Ulan bu değer bilmeyen insanlara ne yapsan boş .bidahakine uçakla değil bisikletle gidersin.
Kimse babasinin hayrina babasinin parasiyla yapmiyor yandaşlar oyle bir lutuf muş gibi konusmayin insanlarin vergileriyle insanlar rezil perisan.oluyor bu sıkıntiyi insanlar cekiyor spikerde bunu anlatiyor sizde insan degilmisiniz ayni sıkıntiyi cekince mutlumu oluyorsunuz