Çocukluk yıllarımızın korkulu rüyası Hansel ve Gretel masalı sinema yapımcılarının elinde resmen tüyler ürperten bir dehşet hikayesine dönüşmüş durumda. daha önce pek çok versiyonu beyaqzperdeye aktarılmış olan hikayenin 2020 uyarlamasını izlemek yürek gerektiriyor.

İşte en son fersiyon Hansel ve Gretel'de gelen en son fragman:

Son yıllarda korku sinemasında yaşanan rönasans türün yeniden canlanmasını sağlayıp Hereditary, The Lighthouse, Midsommar gibi filmlerin çekilmesinin önünü açarken, korku filmleriyle çıkış yapan genç sinemacıların sayısını da hızla artırdı. Korku türündeki filmleriyle dikkatleri üzerine çeken bu genç sinemacılardan biri de The Blackcoat’s Daughter ve I Am the Pretty Thing That Lives in the House gibi filmlere imza atan Osgood Perkins oldu. Perkins’in ilk iki filmi herkes tarafından beğenilen yapımlar olmasa da, izleyicilerin aklında yer adan etkileyici kareleri ve güçlü görsel diliyle korku filmlerini yakından takip eden sinemaseverleri etkilemeyi başardı.

Bu filmlerle dikkatleri üzerine çekerek daha büyük çaplı yapımlara geçmeye hazır olduğunu gösteren Perkins, bu yıl şu ana kadarki en kayda değer filmi olan Gretel & Hansel ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Adından da anlaşılacağı üzere Hansel ve Gretel masalından uyarlanan film, bu klasik masala yeni bir yorum getirerek izleyicileri bir kabusun içine çekecek.


Gretel & Hansel Bu Yıl Sinemaseverler ile Buluşacak

Film, yemek ve iş bulabilmek için küçük kardeşi Hansel ile birlikte ormanın derinliklerine doğru yolculuğa çıkan genç Gretel’in ormanda şeytani bir cadı ile karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

Amerika’da bu ay vizyona girecek film için tanıtım çalışmalarına hız veren Orion, filmden yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan bu fragman, Perkins’in akıllarda yer edecek güçlü imgelerden güç alan bir uyarlamaya imza attığını gösteriyor.

Rob Hayes’in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Sophia Lillis, Sammy Leakey, Alice Krige, Charles Babalola ve Jessica De Gouw yer alıyor.

Gretel & Hansel’in Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

(0) (0)
Ali Dervar 03.01.2020 14:44

ben en çok da bu hikayede cadının ormandaki şeker ve çikolatan evini ilginç bulmuşumdur. çocukken çok düşünmüşümdür lan lazım olurdu acaba diye. ormanın içinde dış düyaya da açık çikolatadan bir ev tuhaf geliyordu düşüncesi.
(0) (0)
ThirteenthJedi 03.01.2020 14:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol