
Cem Yılmaz'dan olaylı bir şekilde* ayrılan Defne Samyeli'nin tv100'de Okan Bayülgen'in programında Okan'la dertleşirken iç geçirerek söylediği sözdür. Bilemiyorum artık "çirkin" sözcüğü ile Serenay Sarıkaya'yı mı kastetti onu bilemiyorum.
*"nedir lan olaylı, ne olmuşki" diyen çıkacaktır. Şakkadanak söyleyeyim. Cem boynuzlamış. Yaniii. Yani aldatmış arkdaş daha da mı detay vereyim :)
bu kadın tam bir koca avcısı. kızlarını da öyle yetiştiriyor. allah akıl fikir versin. lan okan'a bile çok işveli falan bakıp konuşuyor. ama okan kaçın kurası.
Bu kadının hayatı ve eski eşi tarafından basına verilen röportajlardan edindiğimiz bilgiye göre Nicole Kidman'ın Sonsuz ihtiraz filmindeki karaktere benziyor.
Filmde Nicole Kidman'ın canlandırdığı hava durumu spikeri kadın basında ilerlemek için aklınıza ne geliyorsa mübah kabul edip yapıyordu.
Sosun İhtiraz filminde kadının ihtirasının kurbanını oynayan çocuk kim bilin bakalım. evet. joker'de harikalar yaratan Joaquin Phoenix'in ta kendisi :)