Son günlerde gündemi meşgul eden 'Netflix kapatılacak' iddialarına karşı şarkıcı Demet Akalın'ın isyanıdır. RTÜK'ün eşcinsel sahneler içeren dizilere müdahale etmesi, Netflix'in de buna karşı çıkması sonrası platformun Türkiye'den çekileceği hatta yasaklanacağı konuşuluyor. Demet Akalın da olası Netflix yasağına tepki göstermiş Twitter'dan yaptığı şu paylaşımlarla:

"Kendi özgür irademizle paramızı ödediğimiz Netflix 1 Ağustos'ta kapanıyor. Neden? Onca Kadın hayvan yasasını bekliyorduk biz... Üzdü.

Netflix karantinada ruhumuzu kurtardı! İstemeyen satın alıp seyretmez bu biraz fazla olmadı mı? Onca kadına şiddet yasası beklerken! Olmadı!!! #NetflixTürkiye biz şimdi nereden girip seyredeceğiz",

Yalnız bahsettiği 1 Ağustos tarihi uydurma, en azından şimdilik. Yani resmi bir açıklama yok Netflix'ten. Sosyal medyada sahte bir fotoğraf paylaşılıyor.

Yayılan bu fotoğrafın sahte olduğunu öğrenince de pişman olup yazdıklarnı silmiş ve şöyle demiş:

"Bek yalan haber diolar haybeyemi gaza geldik pazar pazar! Yokmu bu netflixn resmi bi ağızı"

(0) (0)
karenin 19.07.2020 15:50

Abla dur bi hemen sazan gibi atlama, doğruluğunu teyit etmeden yardıyorsun. Çok mu zor, gir netflix türkiye sayfasına bak, var mı yok mu öyle açıklama
(0) (0)
kpaxelit 19.07.2020 15:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol