Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın son bir yılını nasıl geçirdiği ile ilgili soruya cevabıdır. Cumhuriyet Pazar’a konuşan oyuncu oldukça samimi açıklamalar yapmış.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatı bahane edilerek gönderilen, bir kafede başörtülü kadınlarla yaşadığı diyalog nedeniyle üzerine çok gidilen, rol aldığı Vurgun dizisi kısa sürede ekrandan silinen yani üst üste sıkıntılar yaşayan bir dönem geride bıraktı.

Şimdilerde tiyatroda Tarla Kuşuydu Juliet isimli komedi oyunu ile yer alan Deniz Çakır, Cumhuriyet Pazar’a son bir yılı nasıl geçirdiği ile ilgili şunları söyledi:

"Son 1 yıl Türkiye için nasıl geçtiyse benim için de öyle geçti aslında. Çok üzülerek, ağlayarak ama her şeye rağmen bir şeyler yapmaya çalışarak… Önemli olan ayakta durabilmek, pes etmemek, iyi şeyler yapmak.”

Hastayım sana Denizim ya valla çok güçlü ve mükemmel birisin tebrik ediyorum evet yaşadıklarına bütün herkes şahit ama sen yinede güçlü olup savaşıyorsun ya ne güzel. Aslında her kadınında böyle olması gerekmiyor mu?

Güçlü, azimli, başı dik, asla yıkılmayan ve nolursa olsun pes etmeyen olmalıyız örnek alınacak çok insan var bunlardan birisin Meryem reis 😉

(0) (0)
volkan_ksk 02.03.2020 11:46

Deniz Çakır gibi bir oyuncunun dizilerden uzak kalmaması gerekir. Ona uygun pek çok proje var bence şu sıralar ekranda. Hakkını da fazlasıyla verir

(0) (0)
steven amir 02.03.2020 13:05

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol