
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun ile Habertürk sunucusu Didem Arslan arasında kavga patlak verdi. Ahmet Hakan'ın çirkeflikle itham ettiği Didem Arslan'dan kapak niteliğinde yanıt geldi. Didem Arslan şunları yazdı: 'Sayın Binali Yıldırım, Sayın Ekrem İmamoğlu şu anda siyaset gündeminin en önemli iki ismi. Programıma iki değerli adayı davet etmek işimin gereği. Bu yayını çok istiyorum... BİR SAKINCASI MI VAR?
Bel altı vurmam çirkeflik yapmam. Bir örnek verim; tatildeki kanal patronunun ayağına kadar gidip bir sunucuyu kovdurmaya çalışsaydım, bu sadece ekmekle oynamak değil, çirkeflik olurdu. Ben böyle bir kötülük yapmam!!!

ahmet hakandan herşey beklenir çok sinir bir adam
herkes gider ahmet hakan gitmez cumhurbaşkanını bile bu gönderir
iftiradır çamur atayım izi kalsın manasında
her ne kadar bu programı yapmayı çok istese de orada saldırmalık bir durum yoktu, keşke inceden gönderme yapmasaydı da ahmet hakan'a da söz hakkı tanımamış olsaydı. tabi olayın perde arkasını bilemediğimiz için ekstra yorum yapamıyoruz.

