Muhammed adlı bir abinin konu ile ilgili feryadını aşağıda olduğu gibi aktarıyorm. zaman zaman ben de çevremde bu tür şikayetleri duymuş birisi olarak göz göre göre yapılan bu dolandırıcılığın son bulmasını diliyorum.

Benzer sorunlar yaşayan varsa aşağıya entry olarak girebilir.

"26 haziranda Digiturk müşteri hizmetlerinden arayıp bana özel bir kampanyaları olduğu vs söylediler. Bende paketin içeriğini sordum. 4 yaşında çocuğum olduğu için özellikle çocuk kanallarının olup olmadığını sordum arayan bayan 12 adet çocuk kanalı olduğunu hepsinin açık olduğunu söyledi ve tek tek kanallarıda saydı. 1 ay boyunca da süper lig dahil bütün kanalları hediye verdiklerini söylediler. Bende kabul edip abone oldum üstelik Tivibu üyeliğim vardı, onu da sonlandırdım. 1 ay sonra kanallar kapandı. 

Buraya kadar normal ama özellikle sorduğum teyit ettiğim çocuk kanallarıda kapandı. Normal uydu yayınında olan 4 tane çocuk kanalı kaldı. Aradım araştırdılar yanlış bilgi verdiklerini vs söyleyip 3 ay hediye edelim ya da şu fiyata üst pakete geçirelim gibi tekliflerde bulundular. Bende kabul etmeyip üyeliğimi sonlandırdım. Eğer Digiturk büyük bir firmaysa ya söylediklerinin arkasında durup gerekirse o kanallardan beni faydalandıracak ya elamanlarını düzgün seçecek böyle yanlış bilgi verdirmeyecek ya da insanları yanıltarak abone etmeyecek. Böyle bir firmaya yakışmadı."

(0) (0)
Marcelo Rubini 05.08.2020 14:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol