Magazin D programının güzel sunucusu Dilay Korkmaz, sosyal medya platformu Twitter üzerinden cadılar bayramı kutlayan ünlüleri topa tuttu.
Genç sunucu kişisel Twitter hesabından, "Bu geceki Cadılar bayramı paylaşımlarını hayretle izliyorum. Koca koca insanlar sırf dikkat çekmek için şu saçma sapan kostümleri giyip şu hallere düşmüşler yahu. Allah'ım beni (28) ve arkadaşlarımı (21-..) sırf dikkat çekmek uğruna şöyle saçma sapan işlerle uğraşıp, başlığına da 'eğlence' diyenlerin gözümde düştüğü duruma hiç bir zaman düşürmesin. Amin" sözleriyle dikkat çekti.
Demet Akalın, Özlem Ada Şahin, Hacı Sabancı, Amine-Mesut Özil gibi Nusret gibi isimler cadılar bayramını kutlayanlar arasında.
Sanki kendi bu sözler sayesinde dikkat çekmeyecek... Biz de salağız aynen
Hiç samimi bulduğum bi açıklama değil. Gündeme gelmek için yırtınmış resmen
Çok haklı. Bizim adetimiz olmayan bir durumu bu kadar fazla gündeme getirmenin maksadı nedir anlamadım