Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, dizileri eleştirdi ve "Müslüman Türk toplumunda neredeyse binde bir bile gözükmeyen çarpık ilişkilerin en çok izlenen kanallarda, en çok izlenen saatlerde dizi yapılıp millete izlettirilmesi neticesinde, maneviyatından ve Hazreti Peygamber'in ahlakından uzaklaşmaya başlayan bir aile yapısı oluştu" açıklamasında bulundu.

(0) (0)
Zafer Bayram 11.11.2019 13:44

İşliyen, son yıllarda boşanmaların arttığına dikkati çekerek, aile kurumunun önemine vurgu yaptı.

"Öyle bir zor dönemdeyiz ki; artık elinde merhamet kırıntısı kalmamış birtakım şahısların eşini bıçaklarken cep telefonu ile kameraya alıp bunu sosyal medyada yayınlamayı marifet bilindiği bir dönemdeyiz"

(0) (0)
Fügen Atasoy 11.11.2019 13:47

Şiddet haberlerinin, bu kadar yoğun bir şekilde televizyon ekranlarında ve basın bültenlerinde yer almasının bir tesadüf olmadığına dikkati çeken İşliyen, şöyle devam etti:

"Bu tür aileyi tahrip eden dizilerin ya da evlilik programlarının ya da kayıp arama gibi programların rastgele olmadığını; uygulayanlar farkında olsun ya da olmasın, bir plan dahilinde Müslüman Türk toplumunun ailesini çökertmek üzere olduğunu düşünüyoruz."

(0) (0)
ibo3825 11.11.2019 13:47

Ailenin hassas bir kurum olduğunu belirten İşleyen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her birimizin şefkati ve merhameti esas alarak aile kurumunu devam ettirmeye çaba göstermesi gerekiyor. Aynı çatı altında birbirimize yabancı hale geldik. Efendimizin hayatını anlatan çok güzel kitaplar var. Çocuklarınızla bir araya gelin, sohbet havasında o kitabı okuyun. Birbirinize hediyeler verin. Birbirimize zaman ayıralım, değer verelim. Birbirimize güzel sözler sarf edelim. Birbirimize değer verdiğimizi gösterelim ki dünyada evlerimiz cennete namzet hale gelsin."

(0) (0)
cedricone 11.11.2019 13:47

Doğru olmayan.. şey diyanetin din dışında ki konulara el atması.. Çarpık ilişkilerin önlenmesi.. iyi evlat yetiştirmekle başlar.. ne tv nede internet bunun suçlusu gösterilemez..

(0) (0)
coşo 11.11.2019 17:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol