Dünyanın düz olduğunu ispatlamak isterken ünlü çizgi film karakteri Wile E. Coyote'ye özenip kendini roketle fırlatan çılgındır. Adam sırf bunun için buharlı roket icat edip kendini atmosfere fırlatmaya kalktı ama ilk denemesi gibi ucuz kurtulamadı. Bu kez metrelerce yüksekten düşüp mevta oldu.

Bu durum bana küçükken izlediğimiz "Coyote ve Road Runner"ı hatırlattı. Orada da hatırlarsanız çakal mı, kurt mu ne olduğu tam belli olmayan Wile E. Coyote'nin kuşu yakalamak için denediği türlü türlü planları arasında vardı bu roket yöntemi. Sonucu onunki gibi ölümsüz olmadı ama buyrun bakın benzer işler olmuş.

Her ikisinin de ortak düşmanı maalesef yer çekimi.

(0) (0)
aragorn_61 26.02.2020 15:00

adamda anca çizgi film dünyasına yaraşan bir mantık varmış, daha doğrusu düz bir mantık varmış. allah tahsiratını affetsin...

(0) (0)
kamil 26.02.2020 17:22

özellikle nasanın insanoğlundan sakladığı bir şeyler var ama bu dünyanın şekli midir yoksa uzaylı varlıkların şekli midir bilemiyorum ama bi,ldiğim bir şey varsa bi,lgiyi ilk öğrenen kişi bunu amme hizmeti olsun diye hemen dünyayla paylaşmaz. kimbilir belki kullandığımız cep telefonu televizyon ve internet gibi şeyler bile uzaylı teknolojilerinden öğrendiğimiz şeyler.

(0) (0)
Mr_Anderson 26.02.2020 17:39

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol