sosyal medyada ortaya atılır atılmaz gündeme bomba gibi düşen ancak fos çıkan iddiadır.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Ece Erken'in geçtiğimiz günlerde evli bir adamla ilişkisi ortaya çıkmıştı! Gündeme bomba gibi düşen bu olaydan sonra Erken'in işine son verildiği iddia edilmiş.

Ece Erken, evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından sevgilisinin aylar önce boşanma davası açtığını öne sürerek kendisini savunmuştu.(bkz.)

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım da yaklaşık 3 ay önce bu ilişkiden haberdar olmuş. Benan Mahmutyazıcıoğlu Erken'in açıklamalarının ardından kocasıyla birlikte pozlarını paylaşarak Erken'in iddia ettiği tarihlerde ayrılığın olmadığını söylemişti.

Ece Erken’in yasak aşk iddialarını gündeme gelmesinin ardından Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu öne sürülmüş.

Sosyal medyada bu iddiaların yayılmasının ardından Erken hemen bir paylaşım yapmış. Ece Erken iddiaları yalanlarken pazartesi Bircan Bali ile yayında olacaklarını söylemiş ve şunları yazmış;

Bu kadını hiç atarlar mı ya sırf prim yapmak için maaşına bile zam yapmışlardır. Ama kovsalardı iyi olurdu ekrana yakışmayan biri gerek karakter gerek yüz olarak.

(1) (0)
karenin 09.03.2020 11:26

bu kadını kovarlar yakındır. haberi cıktıysa gerçeğide olur 

(0) (0)
sinan 09.03.2020 11:28

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol