
Fox'un sabah haberleri Çalar Saat'in sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci'nin gündeme oturan itiraflarıdır. İkilinin ayrılık süreci zaten davalık olmuştu. İlkay Buharalı'nın sunumu, Ali Eyüboğlu'nun yorumlarıyla Youtube'da yayınlanan Magazin Noteri kanalında açıkladı her şeyi. (bkz:link)
Demirci'nin iddialarına göre; İsmail Küçükkaya'da aldatma, hakaret, küfür, dayak her şey varmış. Olay davalık zaten ama iddialar doğruysa çok vahim. "Konumum olmasa seni patlatırım" gibisinden Sözler söylemiş Kadına. Birinde de yumruk atmış ve ona göre bu şiddet değilmiş.
Ekranda sürekli kadına şiddete karşı sözler söyleyen, adaleti, hakkı huluku savunan birinin bu hareketleri doğruysa yazıklar olsun. Gerçekten maskeyle dolaşıyormuş.
Muharrem inceye yaptığı yanlışta benim icin bitmişti zaten
İsmail Küçükkaya bana hep yapmacık geliyordu zaten. Samimiyetine inanamadım bir türlü. Haksız da değilmişim
İsmail Küçükkaya başarılı bir gazeteci. Bırakın kararı yargı versin, ondan sonra eleştirelim. Ünlü bir isim, ne malum gündeme gelmek istemediği? Eğer anlattıkları doğruysa da önce yargı, sonra Fox TV gerekeni yapmalıdır