21 yaşındaki Firdevs Toprak, 1 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı ve sadece ismini bildiği T.E. isimli şahıstan hamile kalmış genç kadın, 4 aylık hamile iken bir gün gelen telefonla kendisini arayan bir kadın Firdevs'e birlikte yaşadığı kişinin kendi kocası olduğunu söylemiş. daha sonra 2 aylık bebeğiyle ortada kalan Firdevs, çocuğunun babasını bulmak için Esra Erol'a koşmuş.

Ama canlı yayına bağlanan telefonlar ve gelen bilgiler ile dünyası da hayalleri de yıkılmış. Gelen bilgilere göre T.E. isimli şahıs hiç evli olmadığı gibi hiç evlenmemiş de. Dahası şu an hapiste olduğu ortaya çıkan adam tam bir suç makinesi çıkmış. Bunu duyan Firdevs de "çocuğum böyle bi,r adamın soyadını alacağını benim soyadımı taşısın daha iyi" demiş canlı yayında.

E be kızın niye böylesiniz sosyal medyada kendisini zengin diye tanıtan bu pisliklere sadece parası var diye düşündüğünüz için neden tumanı hemen indiriyorsunuz. yazık değil mi o doğacak sabi sıbyanlara.

(0) (0)
Nogay Han 18.01.2020 10:29

Zengin koca bulma hayali yeni nesli kıslara neler yaptırıyor allahım kafayı yememek elde değil.

(0) (0)
semih 18.01.2020 10:49

Doğmuş olan çocuğun yüzü suyu hürmetine allah belanı vermesin onun başında dur ama o adamı da hayatından tamamen çıkar çocuk öyle bir adamın 500 km yakınında bile büyümesin. babası öldü bilmesi en hayırlısı.

(0) (0)
zeliha 18.01.2020 10:51

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol