Karantina günlerinde eve kapanan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biridir. İnsanlar artık koronavirüs yüzünden ekmek almaya korkar hale geldi. O yüzden "Evde ekmek nasıl yapılır?", "Ev yapımı ekmek tarifleri" gibi başlıklar gündeme geldi.

Şahan Gökbakar ve pek çok ünlü isim evde ekmek yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşınca (bkz:link) özellikle ev hanımları harekete geçti. Birçok kişi evde kendi ekmeğini pişirme yolunu seçiyor artık.

İşte evde ekmek yapmanın tarifini veren bazı Youtube videoları...

Nefis Yemek Tarifleri'nin yumuşaklığı ve lezzeti ile fırından aldıklarınızdan farksız bu ekmeğin tarifini kaybetmeden herkes defterlerine kaydetsin.

Hayalimdeki Yemekler'in dışı çıtır, içi pamuk gibi ev yapımı tam ölçülü garantili köy ekmeğinin lezzetini çok beğeneceksiniz.

Tuğçe Lila'ın nefis ekmek tarifi...

 Yörük Kızının Mutfağı kanalında paylaşılan ekmekler...

Sanal Fırın kanalının ankastre fırında ekmek yapımı tarifi...

Bengü Doğruel evde ekmek yapmanın tahmin ettiğinizden daha kolay olduğunu söylüyor ve yumuşacık çok kolay bir ekmek tarifi paylaşıyor.

(0) (0)
prince 09.04.2020 11:35

Ohoo kim uğraşacak bununla. Hamuruydu mayasıydı zaman harcamaya değmez. Git fırından al

(0) (0)
Fahreddin22 09.04.2020 13:13

Fırın ekmeklerinden daha güzel görünüyor birçoğu. Eminim tadı da öyledir. Zaten evde can sıkıntısından patlıyoruz bari kendimize bir uğraş edinmiş oluruz

(0) (0)
Thomas Anderson 09.04.2020 13:16

Bu zamana kadar çoğunlukla hep tükettik, biraz da üretelim. Hem daha doğal olur, yemesi de keyifli olur 

(0) (0)
magnetic field 09.04.2020 13:17

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol