Kanal D Ana Haber önceki günlerde "Üreticiler tanzim satıştan memnun" diye bir haber yapmışlardı. O haberde konuşan bir üreticinin sözlerinin kırpıldığı ortaya çıktı. O üreticinin bu uygulamayla hükümetin zarar ettiğini söylediği kısım kesilmiş, ekrana verilmemiş meğerse. E haliyle video ortaya çıkınca Kanal D Haber de eleştilere maruz kaldı.

Reytinglerde bir numara olan Fatih Portakal da durmadı, meslektaşlarının bu haberini "Habercilikte rezillik" sözleriyle eleştirdi haklı olarak.

Kanal D Haber Daire Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın da bu lafa alınmış olacak ki, dün akşamki yayında Fatih Portakal'a isim belirtmeden cevap vermiş.

"Hiç hak etmediğimiz şekilde bir linç kampanyasına maruz kaldık. Bütün arkadaşlarımızın emeğinin, alın terinin, bir tweet'le lekelenmesine göz yummamak adına cevap verme ihtiyacı hissettim. Bizi asıl üzen, her fırsatta, kutuplaşmadan uzak durulması gerektiğini savunan kişilerin, haberciliğin en önemli kurallarını hiçe sayarak, bu kampanyaya bilerek ya da bilmeyerek ortak olmasıdır" falan demiş. Ama o görüntülerden sonra kimi ikna etti bu sözler, muamma!

(1) (0)
rohatetoll 15.02.2019 09:30

Ne desin adam yalan mı? Basbaya rezillik işte. Size kalsa her şey güllük gülistanlık. Bir üreticinin mantıklıca belirttiği eleştirileri bile ekrana getirmeye korkuyorsunuz. Ülke yangın yeri olmuş, her şey ateş pahası ama sizin haberlere bakılırsa sanki Türkiye'de yaşamıyoruz.

(0) (0)
hickimse34 15.02.2019 09:49

Haberci dediğin Fatih Portakal gibi olacak. Amacı birilerine, çıkar çevrelerine yaranmak değil, halka doğruları aktarmak olmalı. Gerçek ne ise, vatandaş ne düşünüyorsa çarpıtmadan verilmeli. Zaten son yıllarda vatandaşın gerçek sorunlarını gündeme getiren nadir habercilerden biri.

(0) (0)
muratordu 15.02.2019 09:55

Fatih portakal tarafsız habercimi her fırsatta mevcut hükümeti devleti yerin dibine sokan adam yalan haberleriyle 

(0) (0)
Yok 14.10.2019 13:24

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol