Sosyal medyada çektiği videolarla bir anda ünlenen ve yardım kampanyalarıyla da sevenlerinin gönlünde taht kuran CZN Burak'ın (Burak Özdemir) restoranında garson cinayet işlemiş.

Biri Suriye uyruklu olan iki garson tartışmışlar ve kavga yatıştıktan sonra diğeri ötekine dışarıda buluşma teklifinde bulunmuş. Dışarıda çıkan tartışma sonucunda da Mehmet G. adlı garson Zekeriya H.'yi tabancayla vurarak öldürmüş.

İfadesine başvurulan işletme sahibi Burak Özdemir, her iki şansın da restoranında garson olarak çalıştığını, işletme içinde herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını, kavgayı diğer çalışanlarından öğrendiğini söylemiş.

Çektiği videolarla çoğumuzun sempatisini kazanmıştı bu arkadaş. Bence restorana mal edilmemesi gereken bir olay. İki garsonun arasındaki sıkıntıyı nerden bilsin CZN Burak? Umarım adı lekelenmez. Kendisini takip etmem, videolarını bile izlemem ama bir kaç yerde yoksullara yardım ettiğini görmüştüm. İyi birine benziyor.

(0) (0)
Voljo 06.02.2020 12:18

ya nasıl bir toplum olduk allah akıl fikir versin, düşünsenize sipariş verdiğiniz garson silah taşıyor. hayır yani çoluk çocukla gittiğim bir yemekte yemek iyi değilse veya küçük bir şikayeti garsona dile getirmek için çelik yelek mi giymeliyiz.

(0) (0)
ercuTR 06.02.2020 12:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol