2020 Oscar Ödülleri öncesi sosyal medyada insanların kendi listelerini açıklamalarına sinirlenen Ömür Gedik'in sosyal medyadan yaptığı "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." tepki paylaşımıyla başlayan film nerede daha iyi izlenir polemiğidir.

Ömür Gedik'in paylaşımına dakikalar içinde yüzlence tepki mesajı gelmiş. Bana kalırsa Ömür Gedik korsan film meselasinde haklı olmakla birlikte "film sineda izlenemli" görüşünde pek de haklı değil.

Hele hele Çin'deki virüs salgını ve kışın ortalıkta dolaşan onca virüsten sonra kiminle izleyeceğinizi belirleyemediğiniz onlarca insanın doluştuğu sinema salonları hiç de mantıklı değil.

Eskiden tv ekranları küçük ve filmlere ulaşmak da zordu bu nedenle film sinemada izlenirdi. ama Netfilix gibi dijital dizi-film izleme platformaları artık çok uygun fiyata evinizi sinemaya dönüştürüyor. Gelişen internet hızları, tv ve ses teknolojileri de buna ziyadesiyle olanak tanıyor.

Kışın sıcacık bir ev ortamında bize en uygun zamada çay kahve eşliğinde film izleme keyfini hiçbir konforlu sinema salonuna değişmem. Bu yüzden "bızımle değilsın Ömür gedirk"

(0) (0)
scalanuova 10.02.2020 13:19

kimse kusura bakmasın ama artık film izlemek için kimse sinema salonlarını tercih etmiyor, etmemelidir de. Kirli koltuklar, pahalı biletler. Piyasada 50 kr olan suyun 5 TL'ye satılması. Dakikalarca izletilen reklamlar. Sadece büfe satışları artsın diye gereksiz uzatılan aralar. kimse artık buna kanacak kadar salak değil. Maymun gözünü açtı.

(0) (0)
yoda35 10.02.2020 13:28

yapılacak tercih izlenecek filme göre değişen karşılaştırma. evde sinema sistemi varsa o ayrı tabii.

(0) (0)
ghost1972 10.02.2020 13:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol