Yapımını Two Yapım’ın, yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık’ın yürüttüğü, başrollerini Alper Kul, Büşra Pekin ve Korhan Herduran’ın paylaştığı komedi filmi “Fırıncının Karısı”nın çekimleri başladı.

(0) (0)
atlantikos 10.05.2019 10:00

Komedinin sevilen isimlerini bir araya getiren “Fırıncının Karısı’’nda Alper Kul fırıncı Mustafa, Büşra Pekin fırıncının karısı Ferdane ve Ferdane’nin kardeşi Ramazan karakterine ise Korhan Herduran’ın hayat verdiği film seyirciye kahkaha dolu bir yolculuk vaad ediyor.

(0) (0)
mungannn 10.05.2019 10:00

Canlandırdığı Ferdane karakterini anlatan Büşra Pekin; ” Ferdane çok tatlı bir kadın, çok naif, ben çok sevdim. Aslında bizim tipik Türk kadınına çok benzeyen karakter özellikleri var ama tabi bu komedi filmi olduğu için üzerine bir şeyler daha ekledik. Meraklı bir kadın. Kocasının başına bir anda gelen değişimden sonra kardeşini yanına alıp, kocasını takip etmeye başlıyor. Kocasından çekinen ama kardeşine de bir tık hayatı dar eden bir durumu var. Çok güzel ,çok tatlı sahneler çektik beraber” demiş.

(0) (0)
Darko 10.05.2019 10:01

Büşra Pekin’le ilk kez kamera karşısına geçtiklerini söyleyen Alper Kul ise Fırıncı Mustafa’yı şöyle anlatmış; ” İç Anadolu’nun yağız delikanlısı bir adam. Büşra eşim Ferdane karakterini oynuyor. Mustafa çok kıskanç, çok maskülen bir adam. Günün birinde bu adamın huyu birden değişmeye başlıyor. Bir sebepten dolayı aksi davranmaya başlıyor. Ferdane de doğal olarak ne oldu benim kocama diye eşini takip etmeye başlıyor. Komik ve keyifli bir iş olduğunu düşünüyoruz.” Ferdane’nin kardeşi Ramazan karakterine hayat veren genç oyuncu Korhan Herduran ise rolünü şu şekilde anlattı; ” Ferdane, eşinin farklı hareketlerini gözlemlemek için Ramazan’ın yardımına ihtiyaç duyuyor . İstemeye istemeye ablasına eşlik ederken liseden arkadaşı Hacer’le karşılaşıyor. Ramazan’ın da hikayesi orada başlıyor.”

(0) (0)
caraburq 10.05.2019 10:02

Filmin konusu: Her şey, Ferdane’nin (Büşra Pekin), hareketlerinden şüphelendiği kocası Mustafa’yı (Alper Kul) gizliden takip etmesiyle başlar. Kardeşi Ramazan’ı da (Korhan Herduran) yanına alan Ferdane’nin takip serüveni, İsmail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin dahil olduğu bir kovalamacaya dönecektir. Bu kovalamacanın sebebi ortaya çıktığında işler daha da karışacak, Mustafa, Ferdane ve Ramazan’ı büyük bir maceraya sürükleyecektir.

(0) (0)
finitura 10.05.2019 10:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol