Alı adlı bir vatandaşın dikkatini çeken ve bunu da aşağıdaki yazıyla dile getirdiği ekranlarda görmek istemediğimiz sahnelerdir.

"17 Haziran 2020 tarihinde saat 15:05 civarında denk geldiğim komedi dizisi sayılan "şevkat yerimdar" dizisinin 1. Bölüm tekrarında başrol karakter şefkat yerimdar, kaza sonrası kendisini hastaneye götürmek için çağırılan ambulans ekibinin yapmaya çalıştığı kaza sonrası koruyucu işlemleri engelliyor. Sonrasında sağlık çalışanının "bizim görevimiz yaralıyı acil hastaneye götürmek" dediğinde başrol karakter "işin çok acilse iki üç kere bıçaklayıvereyim seni kanamalı hasta ol sen de! " diyerek üstüne geliyor. Benim sorum, o kadar çok kelime, küfür ve davranış insanlar etkilenip örnek alırlar diye biplenip kesilirken, sağlık çalışanlarına tehdit eden bir başrol karakter insanları etkilemecek mi? Neden böyle bir diyalog eklendi? Ne amaçlandı? İnsanların düşünmeden gülüp geçeceğini mi düşündünüz? Yoksa sadece insanların dizide kendilerini görüp davranışlarını pekiştirmeleri için mıydı?"

(0) (0)
davecenk 02.07.2020 12:13

şefkat yerimdar 2. bir recep ivedik. daha doğrusu bu senaryoları yazanlar biraz da içlerindeki insanı dışarıya çıkarıyorlar ne demeli bilmiyorum valla.

(0) (0)
sızi 02.07.2020 12:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol