FOX TV'de yeni başlayan ve başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay, Begüm Birgören gibi ünlü oyunculara yer verilen Vurgun dizisi ilk hafta reytinglerde beklenen etkiyi yapamamasıyla konuşulmuştu. Bu hafta da sperm konusuyla gündeme geldi. 

Dizide Kemal karakterini oynayan (Erkan Petekkaya) 10 yıl komada kaldıktan sonra uyanıyor. Konu bunun üzerinden gidiyor. 

Neyse; Kemal kaza geçiriyor ve komada kalıyor. Kemal'in karısı Reyhan, ilk çocukları Kerem'in yaşaması için ilik nakli yapılması gerektiğini öğreniyor. Bunun için de yeni bir çocuk yapmaları şart.

Kemal'in yakın arkadaşı Vedat ise Reyhan'a kesik. Reyhan komadaki eşinden sperm alınacağını zanneder ama Kemal araya girip spermlerin işe yaramadığını söyletir doktora.

Reyhan da çocuk yapmak için eşinin yakın arkadaşı Vedat'tan çocuk yapmayı kabul eder.

Olay zaten karışıkken bir de Hemşire Asya çıkıyor ortaya. Bu kadın 10 yıl boyunca komadaki Kemal'e bebek gibi bakıyor ve aşık oluyor zamanla. Kemal'den alınan spermlerle herkesten gizli çocuk sahibi oluyor. 

E haliyle biz izleyiciler de merak ediyoruz: Komada yatan bir adamdan nasıl sperm alınıyor ve bu spermler işe yarıyor? Hemşire bu spermlerden nasıl çocuk sahibi oluyor? Düşün düşün, yaştır işin...

(0) (0)
wallky 18.02.2019 16:47

Beyin yakmayan dizimiz var mı onu sormak lazım başta

(0) (0)
AmandaSeyfried 19.02.2019 09:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol