CNNTürk’ten Fox TV’ye transfer olan ve burada Fulya İle Umudun Olsun adlı programı sunan Fulya Öztürk, format gereği giydiği fakat alışık olmadığı topuklu ayakkabılara isyan etti!

Televizyon izleyicisinin uzun yıllar CNN Türk ekranlarında; zorlu hava koşulları, afet bölgeleri ve savaş cephelerinden Günlük kıyafetlerle sunduğu haberlerle tanıdığı başarılı muhabir Fulya Öztürk, giydiği topuklu ayakkabılara isyan etti.

Fox TV’nin yeni programı Fulya İle Umudun Olsun’u sunan Fulya Öztürk; yeni kariyer yolculuğunda en çok da kıyafet konusunda yaşadığı değişimde zorlanıyor. Sunuculuğunu üstlendiği programda kot pantolon ve tişört yerine; elbise, etek ve topuklu ayakkabı giymeye başlayan başarılı sunucu, bu haliyle ekranda kendisini görünce gülümseyip isyan etti.

28 Temmuz tarihli yayında; giydiği yüksek topuklu ayakkabı ile dalga geçen Fulya Öztürk, program anonsunda “Temmuzun da artık sonuna doğru geliyoruz, ağustosa da gireceğiz artık. az bir zaman kaldı… hava sıcak… ben… yani bakar mısın ya (topuklu ayakkabıları gösteriyor) ne olacak ki şu ya… olacak iş mi Allah’ım Yarabbim ya arşa doğru böyle yükselicem yani... 180 boy hala topuklu giyiyorum ama. Hadi bozmiyim dedim. Ne diyorsun ablacım… (-harikasınız sesleri-) olmuş mu? Neyse alışıcam…” diyerek toplu ayakkabı giyme konusunda yaşadığı sorunu ekran başındakiler ve stüdyodakilerle paylaştı.

Doğal ve samimi tavırlarıyla bilinen Fulya Öztürk’ün bu hali; Tokyo 2020 Olimpiyatları'na katılan Kadın sporcuların, kendilerine dayatılan kıyafetlere isyanını akıllara getirdi.

(0) (0)
etem0651 29.07.2021 12:10

illa topuklu olacak diye bir şey söz konusu değil aslında işini iyi yaptıktan sonra seyirci her haliyle kendisini kabul eder.
(0) (0)
upervane 29.07.2021 12:13

Fulya Öztürk onca haberin hakkından geldi ama topukluyla zorlandığı kadar hiç zorlanmamıştır...
(0) (0)
soyutpadisah 29.07.2021 12:14

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol