Galatasaray Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın eski Fenerbahçeli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen'e yönelik sert sözleridir. Bilenler bilir, Rıdvan'ın futbolculuk dönemindeki lakabı 'şeytan'dı. Ama futbolculuğunda kalmadı, yorumculukta da şeytanlığa devam ediyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs nedeniyle hafta içi liglerin seyircisiz oynatılmaktansa ertelenmesi gerektiğini söyledi. Haklı olarak, seyircinin canı var da bizim yok mu dediler. Kaldı ki dünyada pek çok ünlü futbolcu da bu hastalığa yakalandı, tüm dünyada ligler erteleniyor. Ama yöneticiler seyircisiz oynatarak çözümün bulunduğunu savunuyor. 

Ve dün oynanan derbide Galatasaray ile Beşiktaş golsüz berabere kaldı. Maçta ne tat ne tuz vardı. Sözde derbi maçıydı ama iki takımdan biri 3. lig takımıyla seyircili maç yapsa bundan daha zevkli geçerdi. Maç berabere bitince de kazanan bahis şirketleri, yayıncı kuruluş, Trabzonspor, Başakşehir oldu. Futbol baronlarının planı tuttu, şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray'a puan kaybettirdiler. Galatasaray ile beraber taraftarlar ve Beşiktaş da kaybetti tabii.

Yıllardır Türk medyasında boy gösteren ve azılı Galatasaray düşmanlığıyla bilinen Rıdvan Dilmen adlı herif, dün aklı sıra Galatasaray yönetimine ve Fatih Terim'e göndermede bulundu ve şu açıklamayı yaptı:

"Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Sporcuları tabii ki devlet koruyacak. Böyle bir karar alınıyor, uygulanıyor. Bu maçların seyircisiz oynanma kararı perşembe akşamı 19.00'da alındı. Aynı gün 12.00'de Nihat Özdemir 'Seyircili oynanacak' dedi.

19.00'daki açıklama sonrası 'Neden ertelenmedi?' diye tepkiler oldu. Bu virüs 72 saat önce mi çıktı? Salı günü bu ligler oynanmasın deseydiniz anlardım. Nisan sonuna kadar da maçlar ertelense, bundan sonra zaten seyircili maç oynanmaz. Devlet, 80 tane bilim adamıyla konuşmuş ve bu kararı almış. Dua mı edecekler biri ölsün diye? Nedir bu kadar tepki? Perşembeye kadar hangi başkan, hangi teknik adam maçlar ertelensin dedi? Varsa helal olsun! Tartışılmadı bile bizde. Bu virüs buraya 18.55'te mi geldi?"

Rıdvan'ın bu kışkırtıcı laflarından sonra Galatasaray yöneticilerinden Şükrü Hanedar da Twitter hesabından isim belirtmeden bir paylaşım yaptı ama mesajın kime gittiği gayet açıktı.

Bu adam Türk futbolunun koronavirüsüdür. Derhal karantina altına alınması gerekir. Fenerbahçe yıllardır şampiyonluk yarışına dahil olamadığı için bu kan emicinin işi gücü Galatasaray düşmanlığı yapmak oldu. Galatasaray şampiyon olmasın diye algı üstüne algı yapıyor. Ama ayağını denk alsın, Galatasaray yönetimi de taraftarı da ona ağzının payını vermesini bilir.

(0) (0)
DrDeli 16.03.2020 10:55

bu adam ne konuşuyor ya kafam almıyor bunun söylediklerini

(0) (0)
başak 16.03.2020 11:03

boş yapma rıdvan hocca

(0) (0)
aslı 16.03.2020 11:03

Rıdvan Dilmen'i fazla ciddiye almayın, artık eskisi gibi lafları gündem oluşturmuyor. Gündemi yaratan A Spor ve Erman Toroğlu artık

(0) (0)
mstfkm 16.03.2020 11:08

kudurun Gsliler şampiyon olamayacaksınız 

(0) (0)
tokat-ı 16.03.2020 11:21

Futbola baronlarinin istedigi olmus...buna tek ayakta kahkaha atilir ancak! Trabzonspor kazanmis bak bak bak..asil kaybeden, hemde GS yi sampiyon yapmak icin her macta dogranan Trabzonspor..cakallar sizi, Allah'tan o kadar korkuyorsan, git Kabe'ye tövne et, helllaik almak icin yaptiklariniz her dümeni anlat

(0) (0)
Adalet 16.03.2020 12:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol