'Glee' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Naya Rivera'nın göl gezintisinde ortadan kaybolduğu korkunç olaydır. 33 yaşındaki oyuncu, 4 yaşındaki oğlu Josey Hollis ile dün California'daki Piru Gölü'ne gidip tekne kiralamış. Fakat polis, saatler sonra sadece tekneyi ve içinde uyuyan küçük çocuğu bulmuş. Yerel polis büyük olasılıkla yüzmek için girdiği gölde boğularak hayatını kaybettiğini söylüyor. Gerçekten üzücü.

(0) (0)
kkontrol 09.07.2020 15:50

Bölgede arama çalışmaları başlatılırken, Ventura Şerif Ofisi ünlü oyuncunun son görüntülerini paylaştı. Söz konusu görüntülerde Rivera kendi aracıyla limana geliyor. Oğlu Josey’i yanına alan oyuncu, kiralama ofisine gittikten sonra tekneyle açılarak gözden kayboluyor. Rivera ve oğlunun limana geldikleri anları gösteren görüntüler. Görüntüleri incelemeye alan ekipler, Rivera’nın bulunmasına yönelik ümitlerin de azaldığını açıkladı. Göldeki görüş mesafesinin çok düşük olduğunu belirten yetkililer, boğulmuş olduğu ihtimali üzerinde durulan genç kadının cesedinin asla bulunamayabileceğini ifade etti. Öte yandan 4 yaşındaki Josey’nin Rivera’nın eski eşi olan Ryan Dorsey’e teslim edildiği açıklandı.

(0) (0)
ethempasa87 11.07.2020 10:53

ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte Piru Gölü'ne açıldıktan sonra ortadan kaybolan ünlü oyuncu Naya Rivera'nın cesedi bulundu. Ünlü oyuncu Rivera’nın oğlunu kurtardıktan sonra kendisini kurtarmak için enerjisinin kalmadığı bu sebeple hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.
(0) (0)
RealTime 14.07.2020 10:31

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol