Mesut, Bilal, Hayati, Şevket, Mustafa, İbrahim, Fikri, Naime ve Çiçek dışındaki tüm karakterlerdir. Şu insanların hatrına dönüyor program. Zaten Bilal, Şevket, İbrahim, Fikri ve Mustafa çok önceden beri vardı. Sanırım 40'lı bölümlerde Mesut dahil oldu. Yeni gelenlerden de Hayati, Çiçek ve Naime tuttu. Maalesef yeni bölümlerini eski heyecanımla izleyemiyorum. Belki skeç yazarları değişti, o da etkilemiş olabilir. Ama artık İsmail ve Yeter'e yol verin nolur. 

Yeni gelenlerden her ne kadar başka işlerde beğensem de Kazım (Emre Altuğ) ve Özge (Evrim Akın) de pek başarılı olamadı. Leman, Kudret ve Çetin karakterlerine de fazla ısınamadım. Arada kaldığım tek kişi Ozan karakteri. Kıbrıs şivesi yaptığı skeçleri Kıbrıs görmüş biri olarak kahkahayla izliyorum. Yetenekli çocuk, sesi de güzel, geçer not alır herhalde.

Her karaktere yer verelim derken, sevdiğimiz kişilere de hasret kalır olduk. Özellikle Hayati, Bilal, Mesut ve Şevket'i biraz daha ön plana çıkarın please.

(0) (0)
freshmeat 08.01.2020 15:41

kudret karakteri bence çok da kötü değil gibi, tipoloji olarak orta sınıf türk insanını andırıyor. o açıdan şaşırmaları mimikleri falan fena değil.

(0) (0)
Postman 08.01.2020 15:50

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol