Show TV ekranında Cuma akşamları yeni bölümleri yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show programının idlib'deki olaylar sonrası yayınlanmamasıdır.

Show TV’de her hafta Cuma akşamları yeni bölümünü yayınladığı Ali Sunal'ın sunduğu önce Fox TV'de, sonra da Show TV'de yayınlanan eğlence programıdır.Her hafta ünlü konukların yer aldığı programda çeşitli skeçler yer alıyor ve oyuncuları aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuyu kendi mizah anlayışları, farklı yaklaşımları ve çözümleriyle sergileyen platform.

Çoğu zaman gündemde olan şeyleri de farklı bakış açılarıyla ele alıp seyircileri güldüren güçlü kadronun bu haftaki yayının iptalini bildimiş.

Nedeni ise idlib’de 33 kahraman askerimizin şehit olmasının ardından kanalların bir bir yayın akışlarında eğlence içerikli yapımları kaldırıyor olmasıymış. İleri bir tarihe alarak programda değişiklik yapmışlar.

Böyle bir girişimde bulunmaları tebrik edilecek bir durum. Acımız varken Türkiye'nin kalbi kan ağlarken saygı göstermeleri ve buna uygun davranmaları takdire şayan bir durum. 

(0) (0)
xenta 28.02.2020 14:24

Ne güzel gülüyorduk oldu mu şimdi😒😒😒

(0) (0)
Jdjdjdjdj 28.02.2020 15:14

Olması gerekende buydu zaten diğer kanallarda sanırım aynı düsuncededirler .

(0) (0)
Tc vatandaşı 29.02.2020 17:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol