Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov 'un dünyada pandemi ilan edilen şu dönemde, çalışanların talebine rağmen koronavirüse önlem almamasıdır.

Markete dahi belli sayıda insanın alındığı, Cumhurbaşkanının bile defalarca "evinizde kalın" çağrısı yaptığı şu günlerde haberciler hem kendilerinin hem de ailelerinin sağlığını tehlikeye atarak çalışıyor, çünkü görevleri bu... Kimse de görevini yapmaktan şikayet etmiyor. Ama bazı medya patronlarının vurdumduymaz tavrı çalışanlarının sağlığını hiçe sayıyorlar.

Bunların başında ilk isim ise Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov çalışanların talebine rağmen "biz haberciyiz" diyerek koronavirüse önlem almayı red etmesidir.

İddalar arasında şirkete satın alınan ateş ölçme cihazlarının 2 günde bozulduğu, ateşi 38'in üzerinde çıkanların da kapıdan çevrilmediği söyleniyor. Çalışanları 1 metre mesafe kuralı uygulamanın mümkün olmadığı fiziksel koşullarda, onlarca kişinin, "dönüşümlü mesai seçeneği" hiçe sayılarak iç içe çalışmaya mecbur bırakıldıklarını öne sürüyorlar.

Haber Global merkezinde, rejide ve sahada çalışanların sağlığı her dakika tehlikeye atılırken CEO Mammad Gulmammadov'un sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da çalışanların tepkisine neden oluyor;

Vallahi pes kardeşim bu nasıl bir cahilliktir? Bu olayı böyle ciddiye almamk nedir ya. Ne saçma insanlar var bir beyinsiz yüzünden onlarca çalışanın hayatı tehlikede tabi yiyorsa sesini çıkar birde hemen işinden ol. Çok yazık ya virüs böyle dalga geçenlere geçse görürüm o zaman bu rahatlıklarını. Kocaman kanal'da bu haberden sonra bir önlem alınmazsa yuh denir harbiden.

 

(0) (0)
canorkan 27.03.2020 17:04

bu adam virüsü kapar 1 haftaya görürsünüz

(0) (0)
cansel 27.03.2020 17:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol