Türkiye’nin netfilix platformundaki ilk dizisi Muhafızın nerede çekildiğini merak edenler için buradan bilgi paylaşayım istedim. Hanımlar, beyler durum şu: Muhafız'da Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği genç karakter Hakan'ın macerası İstanbul’un pek çok semtinde çekiliyor aslında.

Malum bir bölümü Hakan Karakterinin çalıştığı Kapalıçarşı’da diğer bölümleri dizinin ana konularından olan Ayasofya Cami ve Müzesi'nin bulunduğu Fatih'te çekiliyormuş.

Diğer yandan dizinin önemli karakterlerinden biri olan Okan Yalabık'ın hayat verdiği Faysal karakterinin şirket binası olarak kullanılan yer ise eski Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan binaymış.

Dizinin onay alan 2,3 ve 4. sezonlarının çekim mekanları yeni bölümler görücüye çıktıktan sonra anlaşılacak sanırım. Bu bilgilerin dışında bildiği başka çekim mekanı olan varsa ve yazarsa güzel olur biz de bilgileniriz.

(0) (0)
manikoala 14.01.2019 13:03

Dizi zaten olmamış o olmamışlığa birde İstanbul'u tanıtmalıyız zorlaması binince gidilmedik girilmedik ortam kalmamış şehir turumu izledik 2 bölüm dizimi belli değil olmuyor kardeşim Türk yapımları 2-3 istisna dışında Yabancı yapımları yakalayamıyor elin İspanyolu İtalyanı neler çıkarttı Netflix sayesinde bizden çıkana bak fiyasko.

(0) (0)
neil 14.01.2019 14:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol