Koronavirüse karşı önlemlerini artıran devletin 65 yaş üstüne getirdiği sokağa çıkma yasağıyla ilgili 69 yaşındaki Hale Soygazi'nin yaptığı paylaşımdır.

Usta oyuncu Hale Soygazi, günlerini keyifli hale getirmek amacıyla yaptıklarını böyle paylaşmış:

“Herkes gibi ben de ülkemizden ve dünyadan haberleri yakından takip ediyorum. Onun dışında film ve dizi izliyor, kitap okuyorum. Mutfakta vakit geçirmeyi de seviyorum. Bağışıklığımı güçlendirecek sebze yemekleri yapıyorum, yoğurt mayalıyorum.

Soygazi; "Biz evimizde bu süreci atlatmaya çalışan şanslı insanlarız. Dışarı çıkmak zorunda olan, işlerine giden kişilerin daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor. İyi dileklerim dışarı çıkmak zorunda olanlar için.” demiş.

Valla Halecim tebrikler diğer ünlüler gibi çıkın temiz hava alın, yürüyüş yapın ben bunları yapmadan duramıyorum demediğin için teşekkür ediyoruz. Ne güzel kendi yoğrudunu kendin mayala sağlıklı beslen yaşın gereği özen göster. Bence herkese örnek olmalı bunlar. Zaten yaşlıların bunları yapması gerekmiyor mu? Eskiden öyle değilmiydi Anneanne yoğurdu. Babaanne peyniri falan. Herşey evde yapılırdı. Özellikle böyle bir durumda herkesin evde yapması gerekir böyle şeyleri sağlıklı beslenmekte bir o kadar önemli. Yaşlılarımızın evden kaçıp dışarı çıkmaları yerine bunlarla uğraşabilirler.

(0) (0)
challenge64 31.03.2020 11:13

Eski topraksın ne de olsa, yaparsın. Ya şimdiki kızlar? Ne anlarlar yoğurt mayalamaktan. İki yumurtayı zor kırıyorlar

(0) (0)
tangoo 31.03.2020 12:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol