Halit Ergenç ve Ozan Güven gibi iki ustanın buluşması beni gerçekten heyecanlandırıyor. İki isim de dev isimler. Ortaya koydukları yapımlarla her zaman güven veren oyuncular. Bir dizide bu adamlardan en az biri varsa o iş farklıdır. Reytingi boldur. Düşünün ki, tek dizide bu iki isim var. Ve kadronun geri kalanı da oldukça güçlü fakat şimdi ona değinmeyeceğim.

Dizinin yapım şirketi Ay Yapım. Zaten Türkiye'de kaliteli dizinin tek yapımcısı vardır, o da Ay Yapım. Bir kere 'Ezel' gibi bir diziyi yapmış adamlar. Onun dışında yaptıkları başka diziler tutmasa bile başarıdır. Öyle bir diziydi Ezel... Neyse konumuza dönecek olursak, yapımcı kanadında en ufak bir endişe yok tabi ki.

Tekrar dönelim esas konumuza. Ozan Güven, her role bürünebildiğini zaten taaa 2004 yılında, Gora filminde oynadığı '216' karakteriyle göstermiş oldu. Giremeyeceği rol yok adamın.

Halit Ergenç ise tam baba rollerin adamı. Bir 216 olamaz ama öyle bir Kanuni Sultan Süleyman olur ki, ililklerimize kadar Kanuni'yi izledik diyebiliriz. Belki de Halit Ergenç'e hep böyle roller teklif edildiği için olabilir. Teklif gelse belki o da farklı işler çıkarabilirdi. Ama biz onu böyle görmeye alıştık ve bence hiç de fena değil.

Bu büyük isimlerin tek dizide olması ise biz izleyeciler için birer nimet. Bir an önce başlasa da şu dizi izlesek.

(0) (0)
hubert 03.01.2020 12:55

Merakla beklediğim dizilerden. Ozan Güven için bekliyorum tabi ki. 

(0) (0)
davecenk 03.01.2020 14:11

Konusu farklı gibi görünüyor ama umarım bir şekilde yine aşırı zenginliğe falan bağlamazlar olayı...

(0) (0)
yks 03.01.2020 14:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol