Türk halkının çok sevdiği sanatçılardan biri olan Haluk Levent, Baby Turco markasının reklamında oynamış.

Reklamın konusu ise şöyle: Konser esnasında işittiği bebek ağlama sesi üzerine performansına ara veren Haluk Levent, dinleyicilerinin de yardımıyla anneye Baby Turco bebek bezi yolluyor ve Baby Turco cingılını seslendiriyor.

Neden bebek bezi reklamında oynadığı sorusuna “Anlatacağım” cevabını veren Levent, beklenen cevabı başka bir videoyla açıklıyor. Videoda bugüne kadar hiçbir reklam filminde oynamadığını söyleyen ünlü sanatçı, Baby Turco bezlerinin katkısız olmasının ilgisini çektiğini, tesislerde inceleme yaptıktan sonra işbirliğine ikna olduğunu açıklıyor.

Bu arada Haluk Levent yaptığı bir başka açıklamada ise, markaya 200 öğrencinin bursunu karşılamasını söylemiş ve Baby Turco da bu şartı yerine getirerek öğrencilere burs vermiş.

Ben hala Haluk Levent ve bebek bezini kafamda bağdaştıramıyorum. Haluk Levent'in bildiğim kadarıyla yeni doğmuş bir bebeği falan da yok. Bengü ebebek reklamında oynamıştı geçtiğimiz aylarda (bkz. link) ama onun yeni bebeği doğmuştu ve oynamasında bir abeslik göremiyorduk. Haluk Levent'in oynaması ise çok garip karşılandı doğal olarak.

Tabi 200 öğrenci için burs verdirmesi de azımsanacak bir mesele değil. O parayı kendisi de alabilirdi ama o almak yerine öğrencilere burs verdirdi. Bu hareketi de alkışlamak lazım. Gerçekten halkın adamı bu adam. Ahbap'ın yaptığı işler de ortada. Bebek bezi reklamında da oynayıversin o kadarcık.

(0) (0)
ugomistral88 14.02.2020 10:32

ya haluk bırak bu ayakaları yok tesisleri gezmiş de yok bilmem ne. iyi de diğer üreticilerin de tesislerini niye gezmedin. para aldın diye diğerlerine çamur atmak yakışmamış.

(0) (0)
firro 14.02.2020 10:34

Marka harika bi iş yapmış. Son dönemlerin popüler kişisiyle çalışarak adını her yerde duyurdu. Baya iyi iş

(0) (0)
mertgsahin 14.02.2020 10:36

açıklama yaptığı video gereksiz olmuş ama haluk abidir diyip sineye çekiyoruz hadi bakalım

(0) (0)
uatumen 14.02.2020 10:41

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol